Ljubavni hrosokop 8.5.2012

Ulazite u sve bolje ljubavno razdoblje kad će biti sve više prilika za zbližavanja. Oni koji su još sami mogli bi imati malih problema oko usklađivanja poslovnih ambicija i privatnog života. Nešto slično mučit će i vezane, ali oni će svoj dnevni raspored već organizirati tako da stignu na sve. Saznajte više u astro&tarot centru: Vodenjak – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.

U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavni horoskop Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.

JARAC Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. oktobar.

Oglasi
Sljedeća objava
Komentiraj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: